1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

astrachindiaChindia Târgovişte a susţinut, astăzi, la Centrul Naţional de Fotbal, de la Buftea, ultimul amical al verii, înaintea reluării sezonului competiţional oficial - Liga a 2-a. Intră să vezi rezultatul meciului cu Sportul Snagov! S-au marcat multe goluri!

 

Astăzi, la Centrul Naţional de Fotbal, de la Buftea, Chindia Târgovişte a susţinut ultimul joc al pregătirilor, în compania Sportului Snagov. A fost un meci cu multe goluri, ambele echipe punând accentul pe ofensivă, astfel că la final tabela de marcaj a arătat 3-3! Sportul Snagov va debuta sâmbătă, 4 august, la Ploieşti, contra Petrolului, în vreme ce Chindia Târgovişte va închide etapa, pe Bega, în compania ASU Poli Timişoara.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii