1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ripensia timisoara promovareFotbal / Vom încerca să vă ținem la curent cu cele mai importante știri depre cele 20 de echipe participante la ediția 2019/2020, Ligii a 2-a, pentru că așa după cum am spus, în eșalonul secund avem parte de comnpetiție extrem de echlibrată și viu diputată! Astăzi, știri de la celelalte echipe!



Dunărea Călărași a rămas fără antrenor după retrogradarea din Liga 1. Dan Alexa - care a ales să pregătească pe Astra Giurgiu, n-a lăsat o impresie prea bună în urmă, la malul Dunării: ”Am avut încredere în omul Dan Alexa. Când trebuia să-l demit i-am acordat tot sprijinul meu, dar, din păcate, după nici şapte zile m-a trădat”, a spus Vasile Iliuță - președintele Consiliului Județean, pentru ”arenamedia.ro”. Dunărea și-a propus revenirea în prima ligă și consolidarea lotului: ”Îi avem în acest moment pe Gligorov, Mendy, Ţenea, Luchin, Silviu Pană, Mediop, D. Benzar” a menţionat Florin Brișan - președintele executiv al clubului.

Luceafărul Oradea ar putea să-l piardă pe mijlocașul Alexandru Dulca (21 ani), care a ajuns la un acord cu Rapid București. Nepotul fostului rapidist - Cristian Dulca, a jucat ultimele două sezoane pentru bihoreni, junioratul făcându-l la U Cluj.

Metaloglobus București a rămas fără antrenorul care a scăpat-o de la retrogradare, ducând-o până pe locul 9! Laszlo Balint a încheiat conturile cu bucureștenii, alegând pentru noul sezon UTA Arad.

Ripensia Timișoara a reușit să-l convingă pe Alexandru Pelici să continue pe banca tehnică și în sezonul viitor. Reunirea lotului este programată pentru 26 iunie. Cantonament pe plan local, între 2-12 iulie. Ripensia s-a despărțit de doi fotbaliști: mijlocașul Marian Anghelina și portarul Horațiu Moldovan (21 ani) - ultimul ajungând la Sepsi Sf.Gheorghe. Mai sunt la final de contract Alexandru Popovici, Bogdan Străuţ și Octavian Drăghici.

Farul Constanța s-a despărțit de Petre Grigoraș: ”Plec cu satisfacţia că am salvat echipa de la retrogradare, dar şi dezamăgit”... Ciprian Marica dă asigurări fanilor că Farul Constanța nu se va desființa, deși trece printr-o perioadă ceva mai dificilă: ”Nu trebuie să fie îngrijoraţi, echipa nu va dispărea!”

Pandurii Tg.Jiu pierde jucători pe zi ce trece! ”Aşa nu mai poate merge! Din cauza faptului că nu avem un buget adecvat Ligii a 2-a pierdem toţi jucătorii. Absolut toţi jucătorii buni pleacă”, declară Adrian Bogoi. Deja 5 jucători au semnat cu alte echipe: Denis Brînzan, Andrei Blejdea şi Robert Dănescu au ales FC Argeş, în timp ce George Tudoran şi Gabriel Dodoi vor evolua pentru Rapid.

Turris Oltul Tr.Măgurele continuă cu Erik Linkar pe banca tehnică. Prima achiziție este Florin Matache - antrenor cu portarii, care vine de la Flacăra Horezu, de unde ar putea fi adus și nigerianul Samson Nwabueze. Matache a declarat că nu va mai apăra, la cei 36 de ani și se va ocupa doar cu pregătirea portarilor.

CSM Reșița revine în Liga a 2-a după 22 de ani de la promovarea în primul eșalon, adică de pe vremea lui... Cristi Chivu! Deocamdată, de clubul din Valea Domanului se va ocupa, ca principal, tot Leontin Doană, cel care a promovat cu CSM Reșița.

FK Csikszereda Miercurea Ciuc și-a reluat pregătirile pe... 17 iunie, fiind cea mai grăbită echipă din Liga a 2-a! Cu Valentin Suciu, FK Csikszereda va efectua un cantonament la Cheile Grădiștei, între 1-13 iulie. ”În prima partea a pregătirii încercăm să luăm jocuri tari, chiar foarte tari. Ceea ce este concret este că jucăm cu Viitorul Constanţa, 27 iunie, la Braşov. Cu FCSB-ul încă nu ştiu data, dar tot pe acolo, 24-25 iunie. Şi se preconizează că o să jucăm şi cu Chindia Târgovişte pe 3 iulie”, a mai declarat Suciu pentru ”Liga2.prosport.ro”.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii