1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ripensia timisoara promovareDupă cum bine știți, nicio echipă din Liga a 2-a nu va retrograda în eșalonul 3! Asta înseamnă că putem ajunge în situația de a avea 23 de formații, în condițiile în care toate formațiile vor obține certificarea. Potrivit celor de la liga2.prosport.ro, multe grupări și-ar dori ca din sezonul viitor să fie două serii, pentru a limita deplasările și... cheltuielile! Federația Română de Fotbal nu a decis incă nimic, în acest sens. 



Până acum, poziții oficiale au luat cei de la U Cluj sau Timișoara. Dar numărul celor ce doresc două serii este mult mai mare. Chiar și reprezentanții formațiilor care au promovat în Liga a 2-a sunt de acord cu acest scenariu. 

Vom reveni pe măsură ce vor apărea lucruri conrete! 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii