1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

pucioasaflacaramoreni2020august1Dambovitapenet, Liga 3 / FC Pucioasa a obținut prima victorie stagională într-una dintre cele mai grele deplasări, după ce a reușit să reziste preiunii gazdelor, mai bine de 80 de minute! Victorie grație căreia ”bombonarii” urcă câteva locuri bune în clasament! Bravo, FC Pucioasa! 




Academica Clinceni - FC Pucioasa 0-1 (0-1)
A marcat: - Iamandache (min.15)

Băieții lui Nicu Croitoru au început fără emoții, punându-le gazdelor ”bomboana... pe plăcintă” încă după primul sfert de ceas. Astfel că dâmbovițenii au reușit să intre la pauză în avantaj! Reveniți în teren „bombonarii„ au rezistat cu brio în cele mai bine de 50 de minute jucate ( n.r. - deși se arătaseră doar 4 minute de prelungire, arbitrul a prelungit repriza secundă cu aproape 6 minute). 

Înaintea jocurilor de astăzi, FC Pucioasa a ajuns pe locul 6, cu 7 puncte! Etapa viitoare, dâmbovițenii vor juca acasă, cu Petrolul Potcoava, una dintre echipele modeste din seria a 6-a. 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii