1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cosmintobosarupucioasaDambovitapenet, Liga 3 / După plecarea lui Nicu Croitoru, conducerea ”bombonarilor” – cu mari șanse de a prinde un loc în play-off, seria a 5-a, s-a mișcat repede, completând banca tehnică. Începând de ieri, Sică Bîrdeș – principal, va fi ajutat de către Cosmin Toboșaru. Le dorim succes și un loc în ”careul de ași” al seriei, una extrem de dificilă, la care se adaugă și deplasările, unele chiar destul de lungi!Baftă, FC Pucioasa! 

Foto (facebook, Clubul Bombonarilor)


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini - pe 1 decembrie 2020 - 9 ani de la înființare! Este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii