1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

flacaramoreniseptembrie202320Dambovitapenet, Liga 3 / Morenarii au avut - deși au trecut doar 4 etape - un start de sezon ratat! Cu doar 3 puncte - după singura victorie obținută la Plopeni (2-1), Flacăra ocupă penultimul loc în seria a 4-a, cu 3 înfrângeri - două acasă, 2-4 cu Dunărea Giurgiu și 0-3 cu CS Blejoi, plus debutul cu stângul, de pe Patrana, 0-2 , cu FC Pucioasa - având doar 4 goluri marcate (adică unul pe meci!) și 10 primite!



”Când pleacă jucătorii pe la Băicoi și Titu, pe la liga 4, pentru că sunt mai bine plătiți... Ce pretenții să mai ai.. Nu jucăm nimic, lungă și p-a doua...Greu anul ăsta sa rămânem în liga 3” - își varsă oful unul dintre cei mai fideli suporteri ai ”lupilor galbeni”, căruia nu credem că-i scapă vreun meci!

Oricum, situația pare extrem de îngrijorătoare, dacă nu cumva dramtică, mai ales dacă privim programul de toamnă (n.r. se vor juca încă 6 etape din retur - ultima etapă din 2023 fiind programată pe 2 decembrie): în ordinea etapelor, la C-lung Muscel (D), cu Popești-Leordeni (A), la Păulești (D), la Breaza (D), cu CS DInamo (A), cu Pucioasa (A), la Blejoi (D); cu Plopeni (A); la Giurgiu (D), cu Muscelul (A) și la Popești- Leordeni (D)! Deplasări dificile, dacă nu foarte grele și ”musafiri” care nu vin să plece cu mâna goală!

Ceva trebuie făcut, dar, ca de fiecare dată, pentru că Flacăra nu este la primul impas, încercăm să credem și să sperăm că se va găsi cumva o cale de redresare a situației. Nu ne rămâne decât să le urăm ”lupilor galbeni” baftă și cât mai multe puncte până în iarnă!

Foto: facebook, Flacăra Moreni 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii