5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

pana2024Dambovitapenet, Liga 3 / Morenar la origine, fost jucător la Flacăra, Dinamo sau Neuchatel Xamax, ulterior antrenor, mulți ani în Arabia Saudită, Costel Pană ar urma să revină pe meleagurile natale. Iar asta cât de curând! “Lui Costel îi expiră înțelegerea cu Al Tai în mai, a fost ofertat pentru a prelua funcția de șef de Centru de Copii și Juniori la Flacăra și e tentat să revină acasă”, vorbesc sursele noastre.

Pană e însă obișnuit cu nivelul salarial din Arabia, unde a activat în ultima vreme tot la nivel juvenil. Rămâne de văzut care va fi oferta concretă a celor de Flacăra și care va fi strategia pe acest segment a clubului de pe Cricov, care de ani buni nu a mai promovat niciun fotbalist în fenomenul mare.

De menționat că Pană a promovat cu Chindia în Liga 2 în vara lui 2011, fiind apoi demis imediat de Gică Popescu și Ion Crăciunescu.

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii