1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001aninoasanoua235Cu o victorie in meciul de sambata, Aninoasa poate urca in clasament. Oaspetii dambovitenilor nu se misca bine in deplasare: au pierdut mai mult de jumatate din jocuri!

Elevii lui Cristi Balasa sustin un nou test, in fata propriilor spectatori. Maine, la Aninoasa soseste Concordia Chiajna II, o echipa cu pretentii, dupa nume… Altfel, o formatie modesta in deplasare: doua victorii, trei egaluri si sase infrangeri. Si totusi, dambovitenii sunt obligati sa trateze meciul cu maxima seriozitate. Pentru a mai urca in clasament au nevoie de cele trei puncte! Sa mai notam ca Aninoasa este „campioana egalurilor” in seria a treia! Din 24 de jocuri, 10 le-au terminat nedecis! Sa speram ca (sambata), fotbalistii de langa Targoviste ne vor contrazice si vor forta victoria!

Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii