1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

tintaru089Plecarea lui Iliescu - omul de gol al Flacărei Moreni a lăsat un... gol în linia ofensivă a „lupilor galbeni”, dar Gabi Paraschiv pare că s-a orientat repede, aducând doi atacanţi tineri, ambii U19!

Plecarea lui „Iască” Iliescu - nimeni altul decât omul de gol al „lupilor galbeni” şi golgeterul seriei a 3-a din Liga a 3-a, l-a determinat pe Gabi Paraschiv să se... orienteze rapid, în vederea completării liniei ofensive. Iliescu - care va juca în Liga a 4-a, la Olimpicii Ulmi, dar care va putea evolua şi în... Liga Companiilor, pentru firma care l-a angajat (!), ultimul pare-se fiind unul dintre principalele motive ale alegerii lui „Iască”, trebuia înlocuit, fiind omul care a schimbat de multe ori soarta unui meci, în favoarea Flacărei. Ei bine, la Moreni au ajuns doi jucători cu apetit pentru gol şi în plus extrem de tineri, făcând parte din „grupa U19”: Alin Neguţ - atacant (FC Aninoasa - GSA Nucet) şi Narcis Ţînţaru - mijlocaş ofensiv (CS Păuleşti, fost la CSM Câmpina) * Primul a marcat în sezonul trecut 8 goluri pentru FC Aninoasa * Al doilea - care în iarnă a cochetat cu Petrolul Ploieşti, a fost unul dintre oamenii de gol ai CS Păuleşti. De altel, una dintre remizele petroliştilor în Liga A prahoveană, i se... datorează lui Tînţaru care a egalat (n.r. - scor final 1-1), chiar în minutul 89 al întâlnirii! Care va confirma? Cert este că Neguţ a debutat deja cu gol la Flacăra, deschizând tabela în amicalul de sâmbătă, cu CS Cornu. Aşteptăm replica Ţînţarului, care musai să... „pişte” adversarul cât mai curând!

Foto (facebook) - Narcis Tînţaru, în cantonament la Valea Şipotului, cu Flacăra Moreni

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii