1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001aninoasa1Weekend bun pentru cele două echipe dâmboviţene din eşalonul 3, încheiat cu două victorii, dintre care cea obţinută de FC Aninoasa cântăreşte enorm în economia clasamentului! * Intră să vezi câteva comentarii asupra celor două meciuri şi programul echipelor noastre în ultimele etape!

 

Două meciuri - două victorii pentru echipele dâmboviţene, 6 goluri marcate - câte 3 de fiecare, 6 puncte mari în clasament! Dacă Flacăra Moreni pare să-şi revină pe final, urcând în clasament către locurile unde eram obişnuiţi s-o regăsim, FC Aninoasa face eforturi uriaşe pentru a ieşi din conul de umbră al... retrogradării!

Flacăra Moreni - SC Popeşti Leordeni 3-1 (2-0) * Au marcat: M.Plăcintă (min.32), A.Neguţ (33), A.Negrea (62) - L.Dobre (80) * Soarta meciului s-a decis în două minute, când „lupii galbeni” au schimbat tabela de marcaj, rapid, astfel că băieţii lui Gabi Paraschiv au intrat la cabine cu un... 2-0 care ştim cam ce înseamnă. Exact după o oră de joc, Alex Negrea a... tras cortina, cu golul trei, care consfinţea victoria gazdelor. Oaspeţii au o tresăsire de orgoliu, pe final, când Dobre reduce din handicap. Cu cele 3 puncte, Flacăra urcă pe locul 6, la două în spatele învinşilor de vineri seară...

 

FC Aninoasa - Sporting Roşiorii de Vede 3-2 (1-2) * Au marcat: Leotescu (min.43), C.Dinu (67), I.Maican (86) - Pahonţu (3 - autogol), Brânceanu (12) * De la agonie, la extaz! Cristi Bălaşa a trăit un adevărat coşmar în meciul cu „roşiorii” veniţi să lupte la... baionetă pentru cele 3 puncte! Nici nu se aşezaseră bine în ghete gazdele, că Pahonţu deviază nefericit balonul în proprie poartă! Era minutul 3 şi „nori negri” se aşezau deasupra Aninoasei, prevestind furtuna! Brânceanu mai suceşte o dată „cuţitul” în rană: 0-2, un... scor de care oaspeţii n-au ţinut cont! Cu două minute înainte de finalul primului mitan, Leotescu readuce speranţele în tabăra lui Bălaşa... Pauza a fost un sfetnic bun! După un ceas de... chin şi alergătură după golul egalării, Ciprian Dinu readuce entuziasmul în tribună şi sporeşte ambiţia în teren... Timpul se scurge parcă mai repede, însă Ionuţ Maican găseşte soluţia celor 3 puncte şi Aninoasa speră: urcă două locuri în clasament, dar să nu trecem peste un „mic” amănunt - dintre echipele „ameninţate” cu retrogradarea, doar trupa lui Bălaşa are un meci mai mult!

Cum arată programul ultimelor două runde pentru echipele noastre?
Flacăra Moreni poate ajuta (in)direct FC Aninoasa prin meciurile pe care le mai are de susţinut: la... Viitorul Domneşti şi cu Sporting Roşiorii de Vede! Cu condiţia ca FC Aninoasa să nu piardă la Tunari, iar Viitorul Domenşti să nu câştige cu Flacăra sau la Chiajna - unde n-ar fi imposibil, deşi nu credem că cei de acolo l-au uitat aşa repede pe Cristi Bălaşa! * Altfel, Mioveniul ar mai avea de jucat cu Alexandria (a) şi la Tr.Măgurele, iar Roşiorii de Vede - cum spuneam, la Moreni şi cu Tunari (a) * Oricum, să nu uităm că FC Aninoasa - în caz de egalitate cu Viitorul Domneşti... riscă, ilfovenii având rezultatele directe de partea lor: 1-0 la Aninoasa şi 2-1 la Domneşti!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii