1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

balasa446Cristi Bălaşa - aşa după cum îl cunoaștem şi nu de ieri sau de astăzi, este un om ambiţios! Transferul pe Patrana nu pare să-i fi schimbat ideile privind proiectul... „creionat” la Aninoasa. Am încercat să aflăm cum vede antrenorul noua provocare! Citește un interviu acordat în exclusivitate! 

 


Cristi, este mai aproape Pucioasa de... Glodeni, decât Aninoasa?
Nea Tinele, este, cu vreo doi kilometri, dar puţini ştiu că eu am jucat doi ani la Progresul Pucioasa, aici, pe Patrana! Eram junior şi nea Eugen Popescu m-a trimis, alături de câţiva colegi de echipă, să jucăm la Pucioasa, pe vremea regretatului Nicu Gogoaşă - Dumnezeu, să-i odihnească în pace, pe amândoi!... Ce să zic, n-o să fie uşor, dar nici eu nu renunţ aşa uşor, dacă mi-am pus ceva în gând. Deocamdată, fiind la început, toată lumea este optimistă, mai ales că oraşul a fost lipsit o vreme de fotbal. Sunt la stadion, se lucrează la zi lumină, la teren, la vestiare, la tribune, nu vrem să avem nici probleme cu apa, sus pe Patrana! Una peste alta, sunt sigur că o să fie o serie dificilă, cu două contracandidate de primă mână - Saelele sau Tr.Măgurele, cum s-o numi echipa şi Alexandria! Din câte ştim şi noi, cam toată lumea fuge de seria asta!”

Când reluaţi pregătirile şi ce meciuri amicale ai pe listă?
Pe 16 iulie am programat reunirea lotului. Nu este unul prea numeros, aşa că orice nouă achiziţie trebuie... cântărită bine. Am oprit 10 jucători de la FC Aninoasa, i-am luat pe Leţu, Calofir şi Curiman, de la Chindia am primit 3 jucători - dintre care doi şi-au dat deja acordul şi încă doi juniori de la Dinamo - asupra cărora mă voi decide. Sunt doi juniori care au mai fost împrumutaţi de Dinamo. Singurul regret este că l-am pierdut pe Gusti Voinea, care ales Unirea Răcari, dar la momentul respectiv n-am putut să „cădem de acord” în privinţa condiţiilor. Cât despre colaborarea cu Viitorul Constanţa, capitolul pare să fie deja încheiat: Hagi ne-a pus la dispoziţie o listă cu 5 jucători, dar pretenţiile acestora au fost cam peste... Liga a 2-a! Între 23-29 iulie, avem primul cantonament, la Gâlma - cu pregătiri pe stadionul de la Moroeni, unde am găsit deja înţelegere, iar între 6-11 august a doua perioadă de pregătire centralizată, la „Solarino” - cu pregătiri pe stadionul de la Aninoasa, în paralel cu Chindia, care va efectua antrenamentele dimineaţa.  Avem perfectate 3 meciuri de pregătire: cu Cetatea Târgovişte - pe 21 iulie, cu Unirea Răcari - pe 29 iulie şi Unirea Bascov - pe 4 august.


Cristi, nu ne rămâne decât să-ţi dorim baftă şi să începi cu dreptul!
Mulţumesc şi n-o să vă refuz niciodată, indiferent de împrejuare!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii