1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

flacaracantonament2018”Bugetul din acest an nu ne permite să ne stabilim ca obiectiv promovarea”, spune Gabi Paraschiv, antrenorul Flacărei Moreni. În schimb, ”lupii galbeni” au planuri mari în Cupa României! Vezi declarațiile lui Gabi Paraschiv, dar și calendarul amicalelor pentru Flacăra!

 

Obiectivul „lupilor galbeni” este clar, cum de altfel ne-a precizat Gabri Paraschiv: „Bugetul din acest an nu ne permite să ne stabilim ca obiectiv promovarea. Deocamdată, ne propunem un parcurs cât mai lung în Cupa României, iar despre promovare în Liga a 2-a, care a devenit extrem de echilibrată, dar şi mai frumoasă decât primul eşalon, vom putea vorbi abia după ce vom avea un lot puternic. Până acum, mai mult am pierdut, decât am completat lotul, pentru că deja v-am spus că Mihai Plăcintă şi Alin Neguţ vor să renunţe la fotbal! Oricum, până la intrarea în cantonament (n.r. - luni, 23 iulie - într-o locaţie din zonă), doresc să creionez cu certitudine lotul pentru noul sezon”, ne-a declarat Gabi Paraschiv.

Reamintim că sâmbătă, 21 iulie, Flacăra Moreni va susţine un prim meci amical, cu Unirea Răcari, pentru ca la încheierea ciclului de pergătire centralizată să joace cu Voinţa Perşinari (28 iulie). În calendarul meciurilor de pregătire mai figurează alte patru întâlniri: cu CS Păuleşti (1 august), Teleajenul Vălenii de Munte (4 august), Petrolul Ploieşti (7 august) şi CS Cornu (11 august).

Pe 15 august este programată etapa a II-a din Cupa României, faza națională, atunci când va intra în luptă și Flacăra Moreni.

Prima etapă a noului sezon competiţional 2018-2019 este programată pe 24-25 august.

Foto (facebook - CSM Flacăra Moreni): În cantonamentul de anul trecut.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii