1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

pucioasaflacara1Meciul de mâine este unul care nu mai trebuie judecat prin prisma clasamentului, ambele echipe fiind pregătite ca pentru un adevărat derbi! Partida este programată de la ora 14:00, pe stadionul „Dumitru Tică Popescu” din Pucioasa. Vezi detalii despre joc!

 

„Meciurile cu Flacăra Moreni au ceva aparte şi nu mai trebuie să ne uităm în clasament, lucru de care sunt conştienţi şi jucătorii mei. Nu cred că am prea multe să le spun, pentru că majoritatea au în picioare destule meciuri cu Flacăra”, ne-a declarat Cristi Bălaşa, care ştie cel mai bine de ce au nevoie „bombonarii” pentru a se impune.

Mai mult, ambele echipe mizează pe sprijinul galeriilor, invitând fanii în tribune, la ora meciului! Obiectivul gazdelor este clar, după cum notează Adrian Nedelea - unul dintre jucătorii lui Bălaşa, pe pagina clubului: „Suntem înaintea unui derbi, avem în gând doar victoria, obiectivul nostru de la fiecare meci. Este un joc important şi nu contează că cei de la Flacăra au avut un start de campionat mai greu, un astfel de duel are o importanţă aparte. De aceea, rugăm toţi suporterii şi iubitorii acestui sport din Pucioasa, să ne susţină, sâmbătă, spre o victorie pe care să o sărbătorim împreună, la finalul partidei”.

De partea cealaltă, Gabi Paraschiv încearcă să-şi motiveze nu numai jucătorii, fiind conştient că dacă va avea de partea lui „tribuna”, ar beneficia de „un om în plus”! Şi galeria „lupilor galbeni” a ştiut de fiecare dată să-şi sprijine echipa, la nevoie: „Îmi doresc să avem parte de cât mai mulţi suporteri morenari, în acest duel. Flacăra reprezintă o echipă de tradiţie în fotbalul dâmboviţean şi cel românesc. Sper să le dăm motive de bucurie după acest joc. Sper ca ei să plece cu fruntea sus de la stadion”, declară antrenorul morenar pe pagina clubului. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 14,00 - stadion „Dumitru Tică Popescu”, din Pucioasa.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii