1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcpucioasa1009Meci nebun pe stadionul ”Oltenia”, din Ișalnița, unde ”bombonarii” au fost la un pas să egaleze, pe final! ”Orice minge aruncată în careu a provocat panică, era disperare în careul nostru” Este reacția lui Mugur Gușatu - antrenorul CSO Filiași, care a ieșit cu dureri de cap de pe teren! Vezi și declarațiile lui Cristi Bălașa!

 

CSO Filiași - FC Pucioasa 4-3 (1-0)
Au marcat: Sabin Lupu (min.9, 49, 59), Răzvan Negrescu (81) - Tiberiu Calofir (76, 90+2 - din 11m), Florin Lețu (82). Șuturi la poartă 14-19, din care pe spațiul porții 8-7. Cornere 3-7. Posesie 51% - 49%. Au arbitrat: Octavian Ciucanu (Brașov) - Bogdan Dragoș și Gabriel Boncz (ambii din Făgăraș). Observatori FRF: Mitu Roșu (Ploiești) și Grigore Tomoioagă (Rm.Vâlcea).

”E incredibil ce s-a întâmplat! De la 3-0 și 4-1 să ne tremure chiloții pe final! Am transpirat tot la meciul ăsta, de emoții... Orice minge aruncată în careu a creat panică, era disperare în careul nostru și nu știu de ce. Mă doare capul!”, a declarat Mugur Gușatu după meci, pentru ”gds.ro” și ”sport-vartos.ro”

De partea cealaltă, Cristi Bălașa era extrem de amăgit: ”Înainte de reluare, aveam a doua apărare din serie și acum, în două meciuri am primit 6 goluri! Ba mai rău, facem... cadouri adversarilor! Dacă nu dau ei gol, ”îi ajutăm” noi. Greșim prea mult și nepermis. Cu Brașovul am greșit de două ori, am fost taxați, astăzi a fost la fel și Filiașul s-a desprins prea repede”...

Privind caseta tehnică, tindem să-i dăm dreptate lui Bălașa, chiar dacă n-am văzut meciul (n.r. - pase 123-114; pase reușite 59-65). Dar să nu uităm că orice meci se joacă pe puncte, iar dacă adversarul dă un gol mai mult ca tine, pleci cu mâna goală, indiferent de… impresia artistică! Cam cum s-a întâmplat la Ișalnița...

CSO Filiași: Munteanu - Șchiopu, Vulpe, Aurel Lupu, Tereche - Dănuț Stancu, Stăiculescu, Sabin Lupu, Stoenac - Crețu, Mărgărit. Au mai jucat: Armășelu, Negrescu, Ghighilicea, Robert Stancu. Antrenor: Mugur Gușatu.

FC Pucioasa: Agachi - Constantin, Marina, Blas, Diță - Grigorescu, Parghel, Calofir, Lețu - Codroiu, Dovleac. Au mai jucat: Țilică, Iamandache, Vlada, Nae. Antrenor: Cristi Bălașa.

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii