1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

flacara093332Flacăra Moreni vrea mai mult, mai ales că, așa după cum știți, se apropie de vârsta centenarului, până la urmă o vârstă respectabilă în fotbalul românesc. Deocamdată trebuie să notăm un câștig la ”imagine”, pentru că gruparea din liga a 3-a va avea doi sponsori!

 

Flacăra Moreni se apropie de o vârstă respectabilă în fotbalul românesc, mai ales că puține grupări se pot mândri cu o experiență de peste 100 de ani! Prima schimbare, inevitabilă în ceea ce a însemnat experiența sezonului trecut, s-a produs la nivelul conducerii. Noul președinte și în același timp sponsor al echipei, alături de primăria Moreni, este Sergiu Nedelcu - nimeni altul decât fostul vice de la FC Pucioasa. După cum v-am anunțat deja, noul președinte n-a venit cu... mâna goală de pe Patrana, aducând câțiva jucători, printre care Tibi Calofir, Florin Lețu, Ionuţ Constantin şi Denis Duță. ”Lupii galbeni” de pe Cricovul Dulce, își vor relua pregătirile pe 17 iulie, urmând ca, după reacomodare, să intre în cantonament (29 iulie - 3 august), perioadă în care vor susține și câteva meciuri amicale.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii