0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

flacararenovare21Moreni / Un grup de fani adevărați au mobilizat iubitorii fotbalului din Moreni și au schimbat radical ”fața” tribunelor stadionului Flacăra! Cursanții programului Leaders Explore, în colaborare cu OMV Petrom și cu sprijinul Primăriei Moreni, plus SC PSM Moreni au venit cu un proiect interesant, pentru cosmetizarea stadionului.



Prima luptă din noul sezon a fost câștigătă ”împreună”. Gabi Paraschiv a ținut să le mulțumească public celor care au participat la acțiune... ”Vreau să le mulțumesc, în numele meu și al echipei CSM Flacăra Moreni, tuturor celor care au participat la acțiunile desfășurate în aceste zile la stadionul nostru și să le transmit următorul mesaj: prin ceea ce ați făcut ați dovedit dragoste necondiționată față de echipa noastră și ne-ați obligat pe noi să vă răsplătim munca la nivelul la care meritați! Sper ca în noul sezon să vă facem mândri că sunteți suporterii echipei CSM Flacăra Moreni! Vă mulțumim!”

Foto (facebook): ”Haine noi” pentru tribunele stadionului Flacăra

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii