1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

gabiparaschivmoreni2019varaFlacăra Moreni se pregătește pentru un nou sezon în Liga a 3-a! Astăzi, ”lupii galbeni” au susținut un nou amical, în compania divizionarei D, Cetatea Târgoviște! Confrunare câștigată cu scorul de 1-0. Gabi Paraschiv ne-a oferit un amplu interviu, pe marginea căruia vom reveni zilele viitoare! Acum, vă spunem ce crede antrenorul Flacărei în legătură cu o posibilă promovare în eșalonul secund!

 

La Moreni, toată lumea își dorește o promovare în Liga a 2-a. De la jucători, până la spectatori! Numai că … banii dictează… Din nefericire! Și, din acest punct de vedere, Flacăra nu traversează cea mai bună perioadă! Iată ce crede antrenorul ”lupilor galbeni” despre o posibilă promovare în liga a 2-a: ”Ne-am dori cu toții să ajungem în Liga a 2-a, dar situația financiară din ziua de azi a sportului este foarte grea… Este dificil de propus așa ceva! Clar că ne dorim să ajungem acolo, dar să fim doar pasageri…nu cred că are rostul... Ne trebuie un proiect bine pus la punct, pe care să ne putem baza. În momentul în care vom avea aceste lucruri concrete, putem spune că ne dorim! Da, facem o echipă bună anul acesta, promovăm și ce facem la anul?! Când te angajezi într-un astfel de proiect trebuie să fii sigur că în anii viitori ai continuitate!”

Să sperăm că cei care au putere de decizie la Moreni vor lua atitudine și ne vor surprinde, în modul cel mai plăcut!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii