1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

romicaciobanurosiori1Noua conducere tehnică a echipei Sporting Rosiorii de Vede este formata din Romulus Ciobanu - antrenor principal, Marian Botea - antrenor secund, Eugen Crăciunescu - antrenor cu portarii. Cunoscutul tehnician dâmbovițean, are ca obiectiv salvarea echipei de la retrogradare.



Romulus Ciobanu a mai antrenat în fotbalul teleormănean pe FCM Alexandria, echipă pe care a promovat-o în eșalonul al treilea fotbalistic. Ultima echipă antrenata de tehnicianul nostru a fost FC Pucioasa, după o escală la Petrolul Ploiești - grupare pe care a promovat-o în liga secundă. ”Plecarea mea de la Petrolul se datorează în primul rând deja fostului preşedinte, împreuna cu grupul de jucători apropiat lui, cu ajutorul cărora l-a îndepartat şi pe Leo Grozavu. Ei nu pot accepta faptul că antrenorul conduce vestiarul. Acel grup nu a putut bate Alexandria în meciul tur când eram antrenor acolo, iar în retur Petrolul cu mine antrenor a câştigat pe terenul Alexandriei cu un categoric scor de 4-1. Concluzia: grupul magnific de jucători nu era atât de puternic fotbalistic aşa cum se credeau până la venirea mea, iar pentru că de la venirea mea o parte a acelui grup nu se mai regăsea în primul 11 nu le-a căzut bine. Au făcut front comun cu preşedintele clubului şi l-au convins pe Mădălin Mihailovici să mă schimbe”, a declarat Romică Ciobanu, pentru ”teresport.ro”

Foto: ”teresport.ro”

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii