1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci800goldincornerDin câte am aflat, este drept, neoficial, meciurile din mini-turneul grupei A - Regiunea 5 Sud-Vest, pentru promovarea în Liga a 3-a, se vor desfășura la Rm.Vâlcea. Reamintim că la mini-turneu participă campioanele județelor Dâmbovița, Argeș și Dolj. Detalii despre jocuri!

 

Dâmbovița - Roberto Ziduri
Argeș - Voința Budeasa (n.r. - Real Bradu, care ar fi trebuit să susțină un meci de baraj cu Voința Budeasa, a anunțat AJF Argeș că nu poate respecta protocolul medical impus de FRF, astfel că în prima ședință a Comitetului Executiv AJF Argeș, echipa Voința Budeasa a fost declarată campioană județeană, urmând să participe la miniturneul de baraj.
Dolj - Unirea Tricolor Dăbuleni! 


Meciurile, programate pe 1, 5 și 9 august - date stabilite de FRF, pe teren neutru, la Rm.Vâlcea, se vor juca astfel:
1 august: Dolj - Argeș (ora 17,30)
5 august: Dâmbovița - Argeș (17,30)
9 august: Argeș - Dâmbovița (17,30)

În situația în care o partidă se termină la egalitate, se vor executa lovituri de departajare, dar rezultatul acestora va fi luat în considerare doar drept criteriu pentru situația în care două sau trei echipe sunt la egalitate de puncte în mini-grupă. 

Criterii
- rezultatele directe
- golaverajul în jocurile directe
- număr mai mare de goluri marcate în meciurile directe
- număr mai mare de goluri marcate în deplasare în jocurile directe (deși partidele se dispută pe teren neutru, una din echipe are statutul de gazdă)
- golaverajul general din mini-gr6. număr mai mare de goluri marcate în mini-grupă
- număr mai mare de goluri marcate în mini-grupă
- rezultatul executării loviturilor de departajare în jocurile directe terminate cu remiză între echipele aflate la egalitate de puncte

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii