5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

ziduriechipaiulie2020Astăzi, în Zăvoiul vâlcean - stadion 1 Mai, debutează, în minibarajul pentru promovarea în Liga a 3-a, grupa A, Regiunea 5, Sud-Vest,campioana județului nostru - Roberto Ziduri (antrenor Gusti Voinea), împotriva oltenilor de la Unirea Tricolor Dăbuleni. Cum în primul meci, campioana județului Argeș a spulberat pur și simplu Unirea Tricolor, este mai mult decât evident că pentru a-și păstra șansele intacte, dâmbovițenii sunt obligați să câștige meciul de astăzi!”Nu avem probleme de lot, toți jucătorii sunt apți și încrezători, după ce au trecut și testul epidemiologic. Suntem în drum către Rm.Vâlcea (n.r. - în momentul convorbirii), unde vom înnopta, urmând ca după meci să ne întoarecem acasă, pentru a reveni sâmbătă, înaintea celuilalt joc, sperăm noi, decisiv, cu Voința Budeasa. Din păcate n-am putut asista la primul meci, accesul fiindu-ne interzis de către FRF, pentru respectarea protocolului medical, așa că nu ne-am putut face o idee clară despre adversar. Sperăm că băieții vor prinde o zi bună și vom începe cu dreptul!”, ne-a declarat Gusti Voinea, extrem de optimist.


În primul meci al grupei:
Unirea Tricolor Dăbuleni - Voința Budeasa 0-4

Clasament
1.Voința Budeasa 1 1 0 0 4-0 3
2.Roberto Ziduri 0 0 0 0 0-0 0
3.UT Dăbuleni 1 0 0 1 0-4 0

Astăzi, de la ora 17,30: Roberto Ziduri - UT Dăbuleni; Arbitrază: Lucian Andrei Țiții/Șura Mică, Sibiu - Ionuț Neacșu, București și Ramona Udrea, Tg.Jiu; Observatori FRF: Cristina Babadac, Alexandria și Mihai Duras, Fieni).

Următorul meci: duminică, 9 august, ora 17,30: Voința Budeasa - Roberto Ziduri (stadion 1 Mai, Rm.Vâlcea)

Foto: fotbaljudetean.info

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii