1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci400Dambovitapenet, Fotbal Județean / Cu certitudine că ”lumea fotbalului mic” dâmbovițean așteaptă cu sufletul la gură ziua în care se va pune în mișcare activitatea oficială. Până atunci, singura certitudine dinspre AJF Dâmbovița este că pe 10 ianuarie este convocat Comitetul Executiv pentru s stabili data la care va avea loc Adunarea Generală a membrilor afiliați pentru alegerea noului președinte.



Cât despre noul sezon competițional, dintr-o sursă oficială, am înțeles că startul campionatelor județene va fi decis de viitoarea ”echipă” învingătoare în alegeri - existând chiar varianta ”testelor minime” pentru jucători, acestea putând fi susținute de posibilii sponsori. Ba mai mult, încă una dintre problemele ridicate de echipe ar fi taxele de participare și cele pentru vizele anuale, atâta vreme cât în 2020 nu s-a desfășurat nicio competiție! Și aici există variante și variante, unele ”voci” susținând că aceste taxe ar trebui eliminate pentru participarea în noul sezon competițional - cel puțin pentru echipele care au făcut-o pentru sezonul 2019-2020.

Vom reveni! 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii