1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbalDambovitapenet, Alegeri AJF / Mâine, la ora 12:00, la Grădina de Vară a Teatrului ”Tony Bulandra”, pe o vreme geroasă, Ciprian Prisăcaru și Ionuț Iugulescu se vor duela pentru șefia Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița! În cele ce urmează, lăsăm o listă cu 10 lucruri pe care am dori să le facă viitorul președinte, nu înainte de a le ura mult succes celor doi candidați! 1. Transparență în luarea deciziilor!

2. Revitalizarea fotbalului județean, în primul rând prin transformarea ligii a 4-a într-un campionat puternic, precum în județele învecinate!

3. O mai mare atenție acordată fotbalului juvenil! 

4. Comisii competente, cu oameni pregătiți și care să nu mai lase urme de îndoială în luarea deciziilor!

5. Încurajarea competițiilor amicale, atunci când sezonul este întrerupt.

6. Obligativitatea echipelor de a respecta condițiile de omologare (terenuri, stadioane etc.)

7. O comunicare eficientă cu media locală, săptămânală / conferințe de presă, comunicate de presă, postarea rapidă a informațiilor de interes public pe site-ul AJF etc.

8. Asigurarea necesarului de arbitri! Fără meciuri arbitrate în unul sau doi cavaleri ai fluierului! 

9. Încurajarea echipelor de se lupta pentru Cupa României și tranformarea competiției într-una atractivă! 

10. Informări publice cu privirea la situația jucătorilor suspendați / sancționați 
Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet a împlinit, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii