1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

negrufcarges2Dambovitapenet, Fotbal Județean / Fotbalul județean s-ar putea relua, dacă propunerea Federației Române de Fotbal (FRF) ar fi acceptată de Ministerul Sporturilor Ministerul Sănătății! Recent, președintele FRF a declarat că forul pe care îl conduce lucrează la mai multe scenarii pentru deblocarea competițiilor!

 ”Ca urmare a faptului că nu avem un răspuns din partea autorităților, daca ni se permite să înlocuim testele RT-PCR cu testele rapide, am înaintat miniștrilor Sporturilor și celui al Sănătății propunerea ca statul român să suporte integral cheltuielile cu testarea sportivilor, a staff-urilor tehnice si a tuturor oficialilor implicați în competițiile de amatori, copii și juniori, din tot sportul romanesc. După cum știți în acest moment se cere o testare RT-PCR care trebuie sa fie repetată la fiecare 14 zile. Această prevedere blochează în momentul de față toate competițiile la nivelul sportului romanesc, iar când vine vorba de fotbal la nivel de fotbal amator, la nivel de fotbal pentru copii si juniori” – Răzvan Burleanu. (sursa: sportgalati.com) 

Vă reamintim că fotbalul județean, cât și competițiile de copii și juniori sunt oprite de peste un an!

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii