5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

comisiaDambovitapenet, Liga 4 / 18 echipe și-au depus în termen dosarele de licențiere pentru Liga a 4-a: FC Brezoaele, Unirea Bucșani, Viitorul Burduca, Steagul Roșu Colacu, Unirea Colibași, Gloria Cornești, Voința Crețu, CSM Fieni, Recolta Gura Șuții, Progresul Mătăsaru, Viitorul Răzvad, Flacăra Șuța Seacă, Străjerii Târgoviște, Urban Titu, Unirea Ungureni, Voința Vișina, Viitorul Voinești și Roberto Ziduri.



Din motive asupra cărora vom reveni ulterior, 3 echipe au renunțat: Gaz Metan Finta, Luceafărul Dragomirești și Olimpicii Ulmi (care va activa în Liga a 5-a, după cum notează ”sportimpact.ro”). Comisia de evaluare și certificare în vederea participării în campionatul județean Liga 4 Dâmbovița - formată din Dumitru Nistor, Dumitru Vlad, Dan Vasile și Richard Ștefan - a început procesul de licențiere și omologare a bazelor sportive, prin verfificarea bazelor sportive ale echipelor de mai sus, urmând ca până la finele lunii să aflăm și numele celor care vor intra la tragerea la sorți a numerelor de ordine în vederea stabilirii țintarului turului 2021-2022, pe 6 august. Reamintim că prima etapă a Ligii a 4-a a fost fixată pentru 14 august.

Foto (facebook ajf Dambovita): Comisia de evaluare a bazelor sportive, a ajuns, după cum se vede, la Urban Titu - una dintre candidatele certe la titlul județean.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii