3.125 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (4 voturi)

fienistrajerii2021aug 1Dambovitapenet, Liga 4 / După primele 3 etape, doar două echipe au reușit maximum de puncte - Străjerii Târgoviște și Roberto Ziduri. Revelația noului sezon pare să fie Voința Crețu, o echipă care se bucură de aprecieri și despre care am mai pomenit anterior. La polul opus, nu putem trece peste startul greoi, dacă nu cumva ”împiedicat”, pentru două echipe văzute inițial ca două candidate la podium, dacă nu cumva la lupta pentru titlul de campioană - CSM Fieni și Urban Titu!



Ce ne oferă etapa a 4-a? Înainte de a trece în revistă programul complet al rundei, să notăm cele două meciuri care țin ”capul de afiș” al zilei: Recolta Gura Șuții vs Roberto Ziduri și Străjerii Târgoviște vs Urban Titu! CSM Fieni are zi liberă. 

Etapa a 4-a - 4 septembrie
Recolta Gura Șuții - Roberto Ziduri
Progresul Mătăsaru - Gloria Cornești
Unirea Bucșani - ACS Burduca
Unirea Ungureni - Viitorul Voinești
Flacăra Șuța Seacă - Viitorul Răzvad
FC Brezoaele - Voința Crețu
Străjerii Târgoviște - Urban Titu
CSM Fieni stă
Voința Vișina - St.Roșu Colacu


Străjerii Târgoviște - Urban Titu
Liderul pleacă din start cu prima șansă, mai ales că joacă pe teren propriu, dar nu trebuie să trecem cu vederea faptul că oaspeții au și ei orgoliul lor și destul de ”șifonat”, astfel că nu vor ceda cu una, cu două. Normal este un meci de 1X, dar credem că ambele echipe vor reuși să înscrie și s-ar putea să avem cel puțin 3 goluri în meci, adică: GG sau 3+!

Recolta Gura Șuții - Roberto Ziduri
Încă o ”piatră” grea pentru Gura Șuții, o ”piatră”, care va fi greu de ”măcinat”, după startul fulminant al lui Roberto! Privind clasamentul, credem că amfitrionii se împacă greu cu ”recolta” care abia se zărește pe fundul sacului, așa că va forța cumva nota, deși, repetăm, va fi extrem de greu! X PSF sau X una dintre reprize!

FC Brezoaele - Voința Crețu
Se întâlnesc două dintre echipele care au pornit ca din pușcă, chiar dacă oaspeții n-au arătat aceeași evoluție și în deplasare! De partea cealaltă, gazdele vin după o victorie muncită, dar extrem de prețioasă, la Urban Titu și nu credem că vor ceda ușor!  Este un meci cu 80-90% șanse pentru Brezoaele!

Progresul Mătăsaru - Gloria Cornești
După ce a făcut pasul înapoi, pe teren propriu, Gloria face ”socoteli” pentru recuperarea cât mai rapidă a handicapului, pentru a reveni în grupul fruntaș al seriei. Normal, nu credem că ar avea prea mari probleme pentru a pleca cu cele 3 puncte de la Poroica. Deși pleacă cu prima șansă, Gloria nu este favorită certă la obținerea celor 3 puncte, așa că ne mulțumim cu ”jumătăți” de măsură: Gloria câștigă cel puțin o repriză, o variantă care include și o surpriză de final!

Unirea Ungureni - Viitorul Voinești
O întâlnire de orgoliu dintre cele două echipe, cu prima șansă pentru Unirea: pronostic 1!

Unirea Bucșani - ACS Burduca
La ora când scriem avamcronica, nu știm ce se va decide comisia, în legătură cu reprogramarea/omologarea meciului Voinești vs Bucșani, însă în ceea ce privește întâlnirea de pe ”Dalles Parc” este clar că ”spartanii” vor pune presiune pe ”cucuvele” încă din start. Oricum, este un meci de solist 1!

Flacăra Șuța Seacă - Viitorul Răzvad
După ”setul” pierdut la Crețu, ”croații” de la Șuța Seacă vor încerca să remonteze cuvma linia de clasament, dar mai ales golaverajul, dar nu trebuie să omită fapul că Răzvadul vine după o victorie cu Unirea Ungureni! Totuși, mai mult de 1X nu se întrevede, deși n-ar fi exclusă o surpriză!

Voința Vișina - St.Roșu Colacu
Gazdele vin după un meci greu, cel cu Recolta Gura Șuții, unde au fost la un pas de surpriză, în vreme ce oaspeții au avut sâmbăta trecută ”zi liberă” - ceea ce poate fi cu ”dus-întors”: odihnă sau ”scoatere din mână”! Așa că meciul se anunță a fi unul echilibrat, de luat în seamă fiind și starea terenului, la ora meciului! Cu siguranță că ambele echipe vor marca și vom avea cel puțin 3 goluri în meci: ”GG &3+”...

 

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii