2.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

fienistrajerii2021aug 1Dambovitapenet, Liga 1 / După primele patru etape, am avut parte de câteva surprize, mai ales dacă punem în balanță ”căderile libere” în care sunt implicate două dintre echipele considerate ca favorite la câștigarea titlului - înainte de start - și ne referim la Recolta Gura Șuții și Urban Titu. La polul opus, musai să evidențiem startul lansat al ”străjerilor”, angajați, deocamdată - în dispută directă cu Roberto Ziduri - o echipă care pare să nu facă compromisuri! Ce ne oferă runda a cincea? Cel puțin, la prima vedere, s-ar părea că vom avea parte de o zi fără un ”cap de afiș”, de talia celor anterioare. 



Etapa a 5-a - 11 septembrie
St.Roșu Colacu - Recolta Gura Șuții
CSM Fieni - Voința Vișina
Urban Titu stă
Voința Crețu - Străjerii Târgoviște
Viitorul Răzvad - FC Brezoaele
Viitorul Voinești - Flacăra Șuța Seacă
ACS Burduca - Unirea Ungureni
Gloria Cornești - Unirea Bucșani
Roberto Ziduri - Progresul Mătăsaru


Voința Crețu - Străjerii Târgoviște
Liderul la zi joacă la Crețu, o echipă cu destulă ”voință”, dacă nu cumva peste a ceea ce ne așteptam de la o nou promovată! Nu încape îndoială că oaspeții au prima șansă, dar trebuie să ținem cont și de starea terenului la ora jocului! Părerea noastră este că ambele echipe vor marca, important fiind însă cine va da un gol mai mult. Totuși, încercăm să fim precauți: X2&2+, ceea ce înseamnă că ne acoperim și cu o eventuală remiză la final!

Roberto Ziduri - Progresul Mătăsaru
La egalitate de puncte cu liderul, dar cu avantajul terenului de partea sa - sâmbătă, ”Roberto” va încerca să tragă spuza pe turta sa, în speranța că Străjerii ar putea claca! Oricum, este un meci de solist 1.

Viitorul Răzvad - FC Brezoaele
În ordinea clsamentului, FC Brezoaele - ultimul loc pe podiumul la zi, credem că forțează ”viitorul”. Noi mergem pe X2, singurii care ne-ar putea contrazice fiind amfitrionii de sâmbătă!

Gloria Cornești - Unirea Bucșani
Gloria nu pare să-și fi găsit cadența. De partea cealaltă, ”spartanii” n-au arătat prea multe în primele meciuri, nici măcar pe ”Dalles Parc”, în afară de faptul că au primit 10 goluri în 360 de minute, reușind să înscrie doar 7! Prima impresie ar fi că Gloria n-are cum rata victoria - cu condiția să înscrie până la pauză, dar rămâne de văzut de cîte ori va reuși să puncteze pe tabela de marcaj!

ACS Burduca - Unirea Ungureni
Oaspeții, dacă nu cumva și gazdele, par să meargă pe varianta ”una caldă, alta rece”! Meciul are o deosebită importanță pentru ambele combatante: ”cucuvelele” au nevoie de puncte pentru a rămâne, la mijlocul clasamentului, oaspeții pentru a nu pierde contactul cu ”cvartetul” din față. ”X PSF” sau cel puțin ”o repriză se termină la egalitate”!

Viitorul Voinești - Flacăra Șuța Seacă
Cine culege toamna... iese mai bine în primăvară! Ambele echipe au câte 4 puncte, adică o medie de un punct de meci! Puțin, extrem de puțin, mai ales când, dacă nu cumva, mai bine de jumătate dintre echipe și-au propus evitarea retrogradării. Și totuși ceva ne determină să ne oprim la 1X!

St.Roșu Colacu - Recolta Gura Șuții
”Favoritul 13” - cu o ”recoltă” de numai 3 puncte, n-are cum să fie mulțumit cu poziția din clasament, când trebuie să se înalțe pe vârfuri și să pună mâna streașină la ochi, pentru a zări, măcar, podiumul! Nici meciul de sâmbătă nu pare unul simplu pentru Gura Șuții, așa că n-ar fi exclus încă un derapaj! Așa că 12&3+ (un meci fără remiză, dar cu cel puțin 3 goluri); ar fi alegerea noastră cea mai inspirată!

CSM Fieni - Voința Vișina
Sub Leaota bate vântul și parcă nici praful de ”ciment” nu se mai zărește deasupra arenei - martoră peste timp a altor rezultate! Credem că este vremea unei noi victorii, altfel că nici speranțele nu vor mai ajuta cu nimic la moralul ”muntenilor”! Este, zicem noi, un meci de 1 solist! Dacă nu, la Fieni se anunță o ”avalanșă” serioasă și nu știm câți vor mai ieși din iarnă!

Urban Titu, are zi liberă .

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii