1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cavalerii2022septDambovitapenet, Fotbal Județean / S-a dat startul în cea de-a patra ediție a programului ”Cavalerii viitorului”, acțiune menită să descopere tinerii arbitri la nivel județean. La faza preliminară au fost testați în cele 5 centre regionale – Timișoara, Craiova, Cluj, Iași și București - 350 de arbitri, dintre care 30 sunt femei.

Județul dâmbovița este reprezentat de 8 arbitri - Andrei Vremăroiu, Andrei Ghiureș, Florin Filip, Emanuel Nichita, Tudor Sillo, Andreea Bădoiu, Vlad Simion și Andrei Constantinescu – care s-au descurcat foarte bine, la testele fizice și excelent la proba teoretică! ”Singura notă de 10 a fost obținută de Andrei Vremăroiu. Prezența a fost una bună, atât numeric, cât și ca rezultate. Avem speranțe mari pentru examenul de promovare în Liga 3, programat pentru 10-12 octombrie”, a transmis președintele CJA Dâmbovița, Dorel Popa. Nu ne rămâne decât să-i felicităm pe cavalrrii fluierului care reprezintă județul nostru și în aceeași măsură și pe cei care i-au pregătit, urându-le succes la examenul de promovare!

Foto (ajf dambovita): Lotul speranțelor arbitrajului dâmbovițean, însoțit de Dorel Popa, la testele preliminare de la București.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii