1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbal2021Dambovitapenet, Fotbal Județean / Vă prezentăm hotărârile Comitetului Executiv al AJF Dâmbovița luate în ultima ședință! Vezi tot ce s-a decis. Vom reveni cu informații detaliate.Deocamdată, să vedem care sunt deciziile recent adoptate. Așteptăm și comentariile voastre, pe marginea aceastui subiect. 

 

1.Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea jocurilor de baraj pentru promovarea în liga 3, campionatul ediţiei 2023/2024: Au dreptul să participe la jocurile de baraj numai echipele aparţinând structurilor sportive cu personalitate juridică. Ca urmare a implementării FIFA Clearing House din 16 noiembrie 2022, până la data de 1 februarie 2023, fiecare asociaţie judeţeană are obligaţia de a trimite, la Departamentul Competiţii al FRF, un tabel cu cluburile/asociaţiile sportive participante în toate competiţiile de seniori şi juniori, ediţia 2023/2024, precum şi lista tuturor modificărilor de formă juridică aprobate în ultimele 12 de luni (cesiune de loc, schimbare de denumire, trecere de la asociaţie sportivă la club sportiv) pentru a putea fi actualizată baza de date cu cluburi din platforma Football Connect. Orice informaţie incorectă sau incompletă despre un club judeţean în platforma Football Connect şi neclarificată până la termenul limită acordat de FRF va duce la interzicerea dreptului de participare la barajul de promovare în Liga 3 a reprezentantei judeţului respectiv.

2. Membrii Comitetului Executiv au fost informați cu privire la litigiile aflate pe rolul instanțelor de judecată civile și/sau sportive.

3.Prezentarea noului Regulament privind statutul și transferul jucătorilor de fotbal.

4. Se aprobă în unanimitate Codul de Etică al AJF Dâmbovița (n.r. vom reveni pe larg asupra acestui subiect).

5. Se aprobă în unanimitate organizarea unui examen pentru admitere în corpul de observatori județeni, pentru completarea acestuia și a condițiilor de înscriere.

6.Se aprobă în unanimitate datele de desfășurare a returului sezonului competițional 2022/2023, pentru competițiile de seniori (vom reveni pe larg)

7. Se aprobă în unanimitate datele de desfășurare a returului sezonului competițional 2022/2023, pentru competițiile de juniori (vom reveni pe larg).

8.Se aprobă în unanimitate ca datele la care se vor desfășura sesiunea de lucru și testarea lotului județean de arbitri, să fie următoarele: 18 februarie 2023 – testarea teoretică și 19 februarie 2023 – testarea fizică.

9. Se aprobă în unanimitate ca data la care se va desfășura sesiunea de lucru și testarea lotului județean de observatori să fie sâmbătă 18 februarie 2023.

10. Se aprobă în unanimitate semnarea unui Contract de sponsorizare/parteneriat pentru competiția Cupa Romaniei INATECH– faza județeană

11. Se aprobă în unanimitate completarea Regulamentului de organizare și desfășurare a Cupei României INATECH – faza județeană, sezon 2022/2023 (vom reveni).

12. Se aprobă în unanimitate premierea în materiale sportive a echipelor participante în Cupa României INATECH 2022/2023, gradual, începând cu faza sferturilor de finală, în valoare totală de maximum 8.000 lei

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii