5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

tituechipa2023Dambovitapenet, Liga 4 / Urban Titu este una dintre cele mai puternice formații din acest sezon, în fotbalul județean! Deși în mare parte echipa s-a bazat pe jucători tineri, gruparea din Titu a reușit să termine liga a 4-a pe locul 3, iar în Cupa României a ajuns până în finală! Cele două rezultate sunt cu siguranță performanțe și nu la îndemâna oricui! 



Ei bine, cei de la Urban Titu vor și mai mult în sezonul viitor! ”Urmeaza o vară în care vom aduce câțiva jucători și un antrenor principal, așa cum a spus și Ciprian Dicu, în urmă cu câteva zile. Vom schimba obiectivul, vrem mai mult! - se precizează pe pagina de facebook oficială a clubului din Titu. 

Prima mutare a fost deja făcută!
La echipă a fost adus un antrenor cu experiență despre care oficialii de la Titu au doar cuvintee de laudă și de la care așteaptă un plus în sezonul viitor! 
”Incepand de astazi, noul antrenor al echipei noastre este Florin Anton, ultima data antrenor-jucator la ACS Burduca. ”Gonzo” este unul dintre fotbalistii importanti din ultimul deceniu din fotbalul dambovitean, Anton jucand la echipe importante din fotbalul dambovitean: FCM Targoviste, Alpan Sotanga, Utchim Gaesti, dar si, pentru o scurtă perioada de timp, la Deportivo Onda, în Spania, Liga a 3-a si Ghaxaq (Malta-Liga a 3-a). Noul antrenor al echipei noastre este si un bun antrenor de futsal, activand cu succes in Malta, unde a castigat mai multe titluri de campion. De asemenea, a fost foarte aproape sa preia postul de antrenor al echipei nationale a Maltei. De cativa ani activeaza in fotbalul dambovitean, ca antrenor-jucator. In ultimul sezon a antrenat-o pe ACS Burduca, echipa cu care a ajuns pana in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, fiind eliminat chiar de echipa noastra. In urma cu doua sezoane a fost antrenor la Strajerii Targoviste, formatie cu care a fost apropae de titlul de campion. De astazi, a venit in familia echipei noastre, la ACS URBAN TITU. Asa cum am anuntat zilele trecute, vom anunta pe pagina noastra ce transferuri vom face si care este programul jocurilor de pregatire. Mult succes pe banca echipe noastre, Florin Anton!” - Sursa : ACS Urban Titu

antontitu2023


Titu, spre Liga a 3-a? 
În ultima vreme, la Titu s-a vorbit tot mai des despre Liga a 3-a! Și, după ”mișcările” care se fac este de așteptat ca în sezonul viitor Urban Titu să fie o candidată serioasă la locul 1 în Liga a 4-a, poziție ce îi asigură prezența în barajul pentru promovarea în Liga a 3-a. 

Succes, Urban Titu! Vom reveni cu informații! 

Foto: facebook, Urban Titu 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii