5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

antontitu2023Dambovitapenet, Liga 4 / La Urban Titu, grupare ce se află acum pe locul 1 în Liga a 4-a au aloc schimbări importante, zilele acestea! S-a renunțat la antrenorul Florin Anton, alături de care Titu a bifat 16 victorii, două egaluri și o înfrângere. Urban Titu este de asemenea și în semifinalele Cupei României. 



”Conducerea clubului nostru anunta incetarea raporturilor contractuale cu antrenorul principal Florin Anton. Urban Titu ii multumeste pentru actvitatea depusa in cadrul clubului si ureaza mult succes la viitoarea echipa. Maine, pe pagina noastra, vom anunta numele noului antrenor principal al echipei.”  - Aceasta este postarea oficială a clubului. 

Contactat, Florin Anton ne-a declarat că nu știe care este motivul acestei demiteri și până la ora la care scriem aceste rânduri nu a primit nicio explicație. 

Totodată, cei din conducerea Urbanului ne-au precizat că ”așa s-a convenit că este mai bine pentru echipă” și că despărțirea s-a produs în condiții amiabile. 

Marian Vătavu, cel care pregătește acum o grupă de copii la Chindia Târgoviște, are mari șanse de a o prelua pe Urban Titu. “Astăzi va conduce primul antrenament. Obiectivul este promovarea în Liga a 3-a la finalul acestui sezon”, au vorbit surse din club pentru DB-sport.ro, potrivit sursei citate. 

Vom reveni! 

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii