5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

vatavu2024tituDambovitapenet, Liga 4 / De curând, Urban Titu s-a despărțit de antrenorul care a avut un traseu (aproape) perfect! Urban Titu, cu Florin Anton pe bancă, a avut un parcurs foarte bun, fiind pe locul 1 în Liga a 4-a, dar și calificată în semifinalele Cupei României. A înregistrat o singură înfrângere, în intermediară, etapa a 19-a, 2-1, cu Libertatea Urziceanca. De ce a fost schimbat ... rămâne o enigmă! Cel puțin la momentul la care scriem aceste rânduri. Ei bine, pe bancă a venit un nume cunoscut, Marin Vătavu! Marin Vătavu a jucat la o serie de echipe cunoscute, dar cele mai importante rămân Dinamo București și Chindia Târgoviște, alături de care a și promovat, în 2019. 

Debutul la Titu nu a fost unul scontat, asta pentru că echipa a remizat, 1-1, acasă, cu FC Potlogi! Norocul liderului a fost că nici Ziduri nu a putut învinge la Gura Șuții. A fost 2-2. 

Fără a-i ”știrbi” din prestanță lui Marin Vătavu, considerăm că plecarea lui Florin Anton nu este oportună! Vom vedea cu toții dacă mutarea va fi sau nu de bun augur! Succes, Marin Vătavu! Baftă, Florin Anton, în noile proiecte! 

Altfel, etapa viitoare, Urban Titu va juca în deplasare la Bradul Moroeni. 

Foto: facebook, ACS Urban Titu 

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii