1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

crevedia098Aseară, la Bragadiru, Voinţa Crevedia II - câştigătoarea seriei a 2-a a Ligii a 4-a ilfovene a disputat meciul tur din play off, contra gazdelor de la CSO * Meciul retur este programat duminică, 11 iunie, de la ora 17,30, la Crevedia

Victorie pentru Voinţa Crevdia II, în meciul tur al play off-ului! În primul meci, jucat aseară la Bragadiru, Voinţa s-a impus cu 4-2 (au marcat Balauru, Ştefan, Petrescu, Ionita) * În ultima etapă a Ligii a 4-a, seria a 2-a, Voinţa Crevedia II a fost învinsă de Gloria Burias, scor 2-3, dar dâmboviţenii erau oricum câştigătorii seriei, obţinând dreptul de a disputa meciul play off-ul pentru desemnarea echipei care va juca în barajul de promovare în Liga a 3-a * Reamintim că învingătoarea din play off va disputa barajul de promovare în Liga a 3-a, cu reprezentanta Ligii a 4-a Bucureşti - Progresul Spartac 1944 * În play off - Bucureşti: Progresul Spartac - Termo 2-0, Regal Sport - Progresul 0-1 (etapa 1); Termo - Progresul 0-3, Progresul Spartac - Regal Sport 1-0 (etapa a 2-a). Marţi seara, în ultimul meci - cel decisiv, Spartac a învins cu 2-1, dar Progresul l-a contestat pe marcatorul golului doi - Alexandru Nechita, urmând ca rezultatul să fie omologat la „masa verde”! * Oricum, Voinţa Crevedia II era obligată să treacă întâi de CSO Bragadiru, după care să fie... interesată de campioana Bucureştiului!

*La juniori, trupa lui Mădălin Ioniţă a încheiat sezonul în seria a 2-a, a campionatului Bucureşti, cu o victorie categorică, scor 5-1, în deplasare, la CS Cautis Bucureşti * La finele sezonului, Voinţa Crevedia a terminat pe locul 2, la egalitate de puncte cu Steaua, având următoarea linie de clasament: 24 18 2 4 70-24 50p. Felicitări, puştilor şi poate că în sezonul viitor va fi altfel!


Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii