1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

crevedia908După Dentaş Tărtăşeşti, încă o echipă dâmboviţeană a câştigat titlul judeţean, obţinând dreptul de a juca barajul de promovare în Liga a 3-a!

Voinţa Crevedia a câştigat titlul de de campioană a judeţeului Ilfov, având dreptul să dispute barajul de promovare în Liga a 3-a * După ce câştigase meciul tur, cu scorul de 4-2, echipa lui Bogdan Pătraşcu s-a impus şi în manşa secundă, jucată la Crevedia, cu CSO Bragadiru * Duminică, dâmboviţenii au castigat cu 4-1 (2-1), scor general 8-3, prin gourile marcate de Pătraşcu (min.7, 70), Karamyan (36, 55) * Şi pentru că musai trebuia punctat, Voinţa Crevedia nu îşi cunoaşte încă adversara din baraj, pentru că în campionatul municipal Bucureşti există o contestaţie la meciul Progresul Spartac - Progresul (2-1). Se pare că Spartac va avea câştig de cauză, deşi nu cunoaştem în amănunt motivul contestaţiei, dar jucătorii Voinţei Crevedia trebuie să se pregătească pentru promovare. Oricum, din sursele noastre, Crevedia are pe „lista de aşteptare”, vreo 4-5 jucători, dacă nu cumva mai mulţi (!) * În meciul de duminică, Voinţa Crevedia a început în următorul „11”: Ungur - Negru, Alecu, Tutunaru, Ştefan, Chiţu, Balauru, Zuluf, Bădoi, Pătraşcu, Karamyan.

crevdia409crevedia309crevedia209

Foto - sursă „ilfovsport.ro”

Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii