1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

dentas789Vorbeam despre desfiinţarea campioanei judeţene, ceva asemănător, dacă vreţi la o scară mai mică, precum a Unirii Urziceni sau Oţelului Galaţi! Ei bine, se pare că lucrurile deja prind „contur” * În proporţie de 99%, o parte din lot şi... finanţatorul echipei sunt pe picior de plecare! Intră şi vezi... tatonările şi ofertele de moment, una dintre ele fiind plauzibilă!

Dentaş Tărtăşeşti dispare! Este un lucru cert, atâta vreme cât există „cerere şi ofertă”! Au existat, haideţi să le spunem, „discuţii” în privinţa „locaţiei”, dar Angelo „Angi” Badea - finanţatorul echipei, deocamdată în concediu, în Bulgaria, are de ales cea mai bună variantă! Prima - din sursele noastre, este... Brezoaele! Cu 6-7 jucători de la Dentaş, numai din „zonă” - dar fără... „două nume” (!), plus ceea 6-7 de la Brezoaele, fără... „mercenari”, FC Brezoaele ar putea deveni principala candidată la titlu, cu „Angi” - finaţator şi Nicolae Tudorache - primarul comunei, un adevărat om de fotbal! Este cea mai „caldă” ştire şi după cum spuneam, cea mai... probabilă, pentru că celelalte variante depind de alte „condiţii”. Şi pentru că vorbeam de „variante”, să mai notăm, din surse sigure, că una dintre ele ar fi fost... Flacăra Moreni, mai ales că „lupii galbeni” au neapărat nevoie de un finanţator serios! Ar mai fi... Urban Titu, în varianta că echipa ar continua în Liga a 3-a şi nu în ultimul rând Crevedia! Deocamdată ne oprim aici, pentru că până luni, „apele” se vor fi limpezit, mai mult ca sigur şi vom vedea cdine va profita de „furtuna dintr-un pahar cu apă... rece” de la Tărtăşeşti!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii