1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci01aninoasafazamotoiDupă cum v-am informat, marţi, 25 iulie, de la ora 11,00 are loc şedinţa Comitetului Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dâmboviţa. Este, credem noi, un moment prielnic ca cei aleşi să conducă destinele fotbalului dâmboviţean, să demonstreze, măcar în ceasul al 12-lea, că n-au fost numiţi degeaba!

Marţi, fotbalul dâmboviţean poate găsi, cât de cât, un început de drum ceva mai bun pentru noul sezon competiţional. Aleşii fotbalului dâmboviţean, aflaţi la final de mandat, pot demonstra, măcar în ceasul al 12-lea că n-au fost trimişi degeaba, de cei mulţi, la masa tratativelor * Sunt o serie de probleme care trebuiau rezolvate mai din timp, dar haideţi să credem că nici acum n-ar fi prea târziu. Şi pentru o confirmare, daţi-ne voie să amintim că vecinii noştri de la AJF Prahova au stabilit deja programul turului pentru sezonul 2017-2018, în verem ce la noi abia... marţi, vorba lui Păcală, vor fi stabilite oficial datele începerii campionatului, deşi termenul de însciere este... 31 iulie, dacă nu ne înşelăm. Chiar nu pricepem de ce organizatorul campionatului judeţean - AJF Dâmboviţa, nu pune piciorul în parg, demonstrând măcar o dată cine conduce de fapt activitatea fotbalistică? Este momentul ca membrii Comitetului Executiv să mai taie din... elanul unor echipe, care, indiferent ce s-ar spune, de multe ori bat cu pumnul în masă şi lumea se (cam) sperie. Ori la bal, ori la spital, pentru că prezenţa în Liga a 4-a şi chiar a 5-a nu este obligatorie pentru nimeni, nici literă de lege: îndeplineşti condiţiile - DA, n-ai condiţii - NU! Probleme pentru Comitetul Executiv, dincolo de ordinea de zi prezentată deja? Destule: situaţia terenurilor şi omologarea acestora în condiţii regulamentare şi nu provizoriu, impunearea unor sancţiuni drastice pentru neprezentările echipelor, pentru... abandonul unora în situaţii de „inferioritate”, prin acele „accidentări” voite şi în grup prin minutele 10-15, penalizarea echipelor de seniori pentru matrapazlâcurile juniorilor - contestaţii, neprezentări, întârzieri, retrageri din teren, etc - toate pentru un campionat puternic, sănătos şi „adevărat”. Am lăsat la urmă ceea ce era mai important: este cazul ca în şedinţa de marţi, Comitetul Executiv să decidă zilele disputării etapelor pentru toate cele 3 eşaloane, în special la Ligile 5 şi 6. Şi când spunem asta, ne referim în primul rând la... normalitate: disputarea meciurilor de duminica în condiţii REGULAMENTARE - cu brigăzi complete şi nu cu unul sau doi arbitri! Este cazul impunerii stricte a zilelor de disputare, pentru că la... „mica înţelegere” nu mai merge. Una dintre seriile Ligii a 5-a, prin rotaţie, va juca sâmbăta, astfel:

a)seria NORD - primele 5 etape (excepţie „intermediarele”)

b)seria SUD - următoarele 5 etape (acceaşi excepţie)

c)seria VEST - ultimele 5 etape

Din cele 17 etape ale turului sau returului, scăzând cele două „intermediare”, rămân exact 15 - câte 3 de „căciulă”

A doua variantă ar fi ca Liga a 6-a să joace ori sâmbăta - de la ora 11,00 sau de la ora 16,00, ori duminica, de de la ora 14,00! Este momentul, domnilor, să alegeţi şi să decideţi, măcar prin vot! Altfel, de comun acord decideţi continuarea campionatului în situaţii neregulamentare! Şi nu de aceea aţi fost aleşi!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii