4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

dentasbucurie456Unii rup pisica în două, alţii, după ce au stat faţa în faţă cu „lupii”, au rupt şi „cocoşul” în două! O echipa campioana devine...amintire!

Dentaş Tărtăşeşti a intrat, deja, la arhivă! O echipă despre care vom mai vorbi, de aici înainte, la fel cum pomenim de Utchim Găeşti, Viitorul Pucioasa, Textila Pucioasa, Victoria Moreni sau Muncitorul Schela Mare. Cert este că, din păcate, unii ies pe uşa din dos şi cu... haina în cap! Cert este că Dentaş Tărtăşeşti nu mai există nici în scripte - unii au luat-o în stânga, alţii în dreapta. Daniel Micu s-a mutat la Răcari, zice-se cu 5-6 jucători, iar Marius Stănică la Brezoaele, cu alţi 4-5, dacă nu cumva, după sursele noastre, la Răcari vor ajunge ceva mai puţini * Una peste alta, după antrenamentul de aseară, noua echipă a lui Stănica va juca duminică, de la ora 18, pe stadionul „ Ştefan Ciomîrtan” din Brezoaele, un prim meci amical cu Luceafărul Trestieni. Nu ştim cu siguranţă dacă la Brezoaele va rămâne ceva şi din grupul de 8 sau 9 jucători veniţi de la... FC Chitila! Oricum, vom afla... * De partea cealaltă, CS Răcari, va juca, sâmbată, de la aceeaşi oră 18,00, la Odobeşti, cu Viitorul din localitate.

Foto: o imagine intrata in colectia de...amintiri

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii