1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

brezoaele1889Curios sau nu, FC Brezoaele se confruntă cu mari probleme de lot! În amicalul susţinut cu Luceafărul Trestieni, Marius Stănică n-a avut decât... 11 jucători!

Deocamdată, la Brezoaele sunt probleme în ceea ce priveşte lotul! Entuziasmul cu care pornea echipa în pregătiri era unul de bun augur, însă treptat-treptat încep să apară... probelemele, după cum ne-a confirmat una dintre sursele noastre: „Parcă le... tremură pixul, când este vorba de semnătură! Toată lumea are nevoie de... „sprinjin” financiar la semnătură”... * La amicalul cu Luceafărul Trestieni (Liga 4, Nord - Giurgiu), Marius Stănică - noul antrenor de la FC Brezoaele, n-a avut la dispoziţie decât... 11 jucători, dintre care doar patru din vechea gardă, printre ei fiind Enache, Dima, si Dinescu. „Notăţile” prezente? M.Sandu, D.Dobre, A.Badea, Matei, Fl.Sandu, Cip.Ana (foşti la Dentaş) şi Tănase (Progresul Mătăsaru). După cum se vede, s-a renunţat la gruparea masivă de la FC Chitila, dar se caută soluţii * Revenind la amicalul de duminică, să notăm că FC Brezoaele s-a impus cu 6-5, prin golurile marcate de Dima 4, Enache şi juniorul Fl.Sandu * Astăzi, după antrenamentul de seară, va fi stabilit şi următorul adversar din weekend.

Foto (arhivă)

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii