1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci0001flacaragolPe 4 septembrie se încheie perioada de transferuri pentru primele trei ligi din campionatul naţional. Vă recomandăm câteva din informaţiile oferite de AFAN!

Dacă între un jucător de fotbal și un club se încheie un acord de încetare a raporturilor contractuale, acest acord trebuie să fie depus la Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor a FRF până la data de 4 septembrie 2017, pentru a avea posibilitatea să vă legitimați și după încheierea perioadei de transfer. Dacă respectați condiția de mai sus, vă puteți legitima și după încheierea perioadei de transfer, cu excepția ultimelor 6 etape din campionat.

De asemenea, vă rugăm să aveți în vedere faptul că, în momentul în care încheiați un acord de încetare a raporturilor contractuale cu un club, în acest acord trebuie să apară toate sumele pe care clubul le mai are de achitat către jucător, precum și data sau datele la care se vor achita aceste sume. În cazul în care nu sunt prevăzute în acord, se consideră că respectivul club nu vă mai datorează nimic.

În cazul în care îndepliniți condițiile pentru a depune memoriu pentru a deveni jucător liber pentru justa cauza (mai mult de 90 de zile de la data scadentă a celui mai vechi salariu care nu a fost achitat), această cerere trebuie să fie înaintată pe rolul Camerei Naționale pentru Soluționarea Litigiilor cel târziu pe data de 4 septembrie 2017, pentru a vă putea legitima și după închiderea perioadei de transfer.

În cazul în care un jucător își depune memoriu pentru a deveni liber de contract înainte sau în timpul perioadei de transfer și hotărârea este pronunțată ulterior închiderii perioadei de transfer, acesta se poate legitima și după închiderea perioadei de transfer, cu excepția ultimelor 6 etape din campionat.

De asemenea, vă informăm că acordurile de transfer pot fi înregistrare la Departamentul Competiții al Federației Române de Fotbal numai până la data de 4 septembrie 2017. Chiar dacă ați primit de la clubul unde sunteți legitimat acordul de transfer, dacă până pe data de 4 septembrie 2017 nu este înregistrat la FRF, acesta devine nul și vă întoarceți la clubul de care aparțineți.

În cazul în care primiți de la cluburile la care sunteți legitimați acordul de transfer pentru a merge la o altă echipă, vă informăm că acesta este un formular care poate fi înregistrat la Departamentul Competiții al FRF doar dacă este completat în 4 exemplare originale, toate fiind necesare pentru înregistrarea la FRF.

În cazul unui transfer, pe acordul de transfer, la art.4. Alte Clauze, trebuie să apară sumele pe care clubul cedent (clubul de la care plecați) vi le datorează, precum și datele la care acestea vor fi achitate.

Va reamintim că într-un an compețional vă puteți legitima la trei echipe, însă aveți drept de joc doar la două. Prin urmare, aveți în vedere acest aspect când vă gândiți să vă despărțiți de actuala echipă.

Sursă: „afan.ro”

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii