0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (3 voturi)

badeaoperatie1Ieri, fotbalistul lui FC Brezoaele - Aurel Badea a fost operat, dar singura lui dorinţă este doar aceea de a putea să meargă cum o făcea înainte!

Am văzut, înainte de operaţia lui Aurel Badea, diagnosticul stabilit de medicul specialist, în urma accidentului grav suferit de atacantul FC Brezoaele: ligamentul smuls din tibie, ruptură de ligamente încrucişate, tibia înfundată şi deplasată... Marţi a făcut încă un set de analize, pentru ca ieri să fie operat la o clinică din capitală. Din câte am aflat, fotbalistul a fost contactat de Alex Maican de la Unirea Ungureni, care şi-a cerut scuze, motivând că nu a vrut. Oricum, gestul lui Maican, unul de bun simţ, vine în contrast cu comportamentul celor din conducerea echipei Unirea Ungureni! Că prin gestul său, Maican şi-a recunoscut vina sau nu, accidentul fiind voluntar sau involuntar, cert este că un fotbalist tânăr, la doar 25 de ani şi talentat, se roagă la Dumnezeu să mai poată merge măcar cum o făcea înainte. Nu ne rămâne decât să-i urăm grabnică însănătoşire!

opreatie2

Foto (facebook): 1.Înainte de operaţie, la Spitalul Militar Carol Davila; 2.După operaţie, sperăm, reuşită!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii