0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci001ilc256Se ştie deja, că în urma incidentelor de la meciul cu Unirea Ungureni - de pe teren propriu, Viitorul IL Caragiale „s-a ales” cu o suspendare de 8 etape * Intră să vezi unde îşi va susţine meciurile din oraganizare proprie, Viitorul!

 

8 etape de suspendare a jocurilor din organizare proprie, pentru Viitorul IL Caragiale, o povară pe care o suportă clubul şi nu cei care au instigat şi au participat la incidente! În altă ordine de idei, Viitorul IL Caragiale va susţine, deocamdată, ultimul meci din acest sezon, în organizare proprie, pe stadionul Unirea din Colibaşi. Aşa că sâmbătă, pe malul Cricovului Dulce va avea loc un interesant cuplaj: Unirea Colibaşi vs FC Brezoaele (de la ora 11,00 - în deschidere, de la ora 9,00, meciul de juniori) şi Viitorul ILCaragiale vs Progresul Mătăsaru (de la ora 13,00 - meciul de juniori - de la ora 15,00, seniori).

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii