1.625 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (4 voturi)

meci47„Şapte dintr-o lovitură”, dar credem că suntem pe... aproape şi cu celelalte două predicţii! A fost o etapă cu 41 de goluri - o medie de 4,55 goluri pe meci, dar am avut şi 3 contestaţii! * Capul de afiş al zilei, meciul de la Ungureni, a fost la un pas de... abandon!

 

Supărat pe o (in)decizie a centralului - care a refuzat o lovitură de pedeapsă oaspeţilor, Nelu Radu şi-a restras echipe de pe teren, însă a revenit la... gânduri mai bune, înainte de a „arunca prosopul”. La final, Gloria s-a impus cu 2-1 (X2) şi continuă cursa de urmărire

Liderul a câştigat meciul de la Colibaşi, graţie „dublei” reuşite de Petruţu, confirmând şi „dubla” noastră (X2). Oricum, sâmbătă, Recolta aşteaptă la Gura Şuţii, într-un meci de zile mari, Olimpicii Ulmi!

La Viişoara... continuă să plouă cu goluri! Încă un scor fluviu în contul Olimpicilor, care au urcat la „cota 85”, după un 9-2, contestat totuşi de oaspeţi! Noi am mers pe 1 solist...

La Brezoaele ne-a ocolit surpriza (am mizat pe X2), dar nu ar trebui să ne mirăm dacă joi, vom auzi că punctele vor merge către Ghimpaţi! N-ar fi nici prima şi nici ultima oară, când Brezoaele pierde la „masa verde”!

„Spartanii” au spart „zidurile” cu... mănuşi! Noi am zis 1 sau 2 - a fost 2-0, dar dincolo de rezultat, să notăm faptul că jucătorii Unirii Bucşani au protestat, intrând în teren cu mânuşi negre, împotriva deciziilor AJF! * Începe să se mişte lumea, neicusorule, pentru că nu doar Unirea Bucşani - vrea - acelaşi lucru şi-l doresc şi Corneşti,Ungureni, Colibaşi, Ziduri şi... probabil că mai bine de jumătate din Liga a 4-a - „schimbare”! Problema este cu totul alta: nu vrem schimbare doar de ochii lumii…

Revenind la etapă, să bifăm şi reuşita „haimanalelor de Cricov”, care au reuşit - „greu, dar nu imposibil” - aşa cum am prevăzut, să câştige meciul de la „Pompieri”, cu Voinţa Perşinari. Miky Dumitrescu a punctat cu o „directă” de 3 puncte... numărându-şi adversarul! Este un început, mai ales că Bradul se (cam) scutură în plină vară!

Chiar dacă a reuşit să termine meciul în picioare, Bradul se clatină şi riscă să se prăbuşească până la... Înălţare! Oricum, este un... Progres, chiar şi la 1-7, faptul că a reuşit să joace 90 de minute cu Mătăsaru!

Sub Leoata era de aştepat, aşa cum notam în „avancronică”: o victorie a gazdelor şi un meci cu goluri multe. A fost 6-2 şi gata!

Încă o contestaţie cu... cântec, de data asta în Zăvoi, după ce Luceafărul a avut o „sclipire” de moment.

Aşteptă şi noi, până joi, mai apoi...

Cam aşa au decurs lucrurile într-o etapă cu 41 de goluri şi 3 contestaţii, fără prea multe mutaţii în clasament.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii