1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci002brezoaele34Noul sezon bate la uşă, iar FC Brezoaele se grăbeşte, anunţând reluarea pregătirilor cu un nou antrenor principal! Intră să vezi cine va sta pe banca tehnică, obiectivul propus de noul antrenor şi alte amănunte legate de reluarea pregătirilor!

 

„După doi ani, Mădălin Ioniţă revine pe banca tehnică a echipei FC Brezoaele! Ne-am înţeles, am bătut palma şi aştept ca până la reunirea lotului să prezinte lista cu jucătorii pe care îi va opri în lot, ce are în vedere şi stabilirea de comun acord o obiectivului echipei”, ne-a declarat George Radu - preşedintele clubului din sudul judeţului . Contactat, Mădălin Ioniţă ne-a confirmat înţelegerea cu FC Brezoaele, urmând ca până la reluarea lotului, programată pentru 19 iulie, să se decidă asupra lotului care va intra în pregătiri. „Din vechiul lot vor rămâne 10-11 jucători, urmând să mai aduc la echipă 6-7 fotbaliști de perspectivă pentru... Liga a 3-a! Înţelegrea cu FC Brezoaele este „parafată” până a finele turului, urmând a fi prelungită în funcţie de îndeplinirea obiectivul propus - un loc în primele 6 locuri ale Ligii a 4-a”, a confirmat noul antrenor al clubului FC Brezoaele. Tot până la reluarea pregătirilor, noul antrenor va stabili şi calendarul meciurilor amicale, cu echipe din zonă.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii