1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci001coadaizvorului87După FC Brezoaele, încă o echipă de Liga a 4-a îşi va relua pregătirile pentru viitorul sezon. Se va întâmpla printr-un meci amical, programat sâmbătă, 14 iunie, de la ora 11:00. Vezi despre cine este vorba şi ultimele noutăţi de la echipă! 

 

Sâmbătă, 14 iulie, de la ora 11,00, este programată reunirea lotului echipei CS Coada Izvorului. Deocamdată, din lotul care a reuşit să evite retrogradarea şi să prelungească cu cel puţin un an aventura în Liga a 4-a, nimeni nu şi-a exprimat intenţia de a părăsi echipa. Noutăţi vor fi şi în lot şi pe banca tehnică, fiind aşteptată o „migrare” în grup de la FC Potlogi - „antrenor şi 4-5 jucători”, după cum ni s-a confirmat de surse din interiorul clubului. Totodată este programată şi revenirea lui Floricică, la Coada Izvorului.

Aşadar, sâmbătă, de la ora 11,00, cei prezenţi, vor putea urmări, pe terenul de la Coada Izvorului, echipa loaclă, într-un amical cu Viitorul Odobeşti. Până la reluarea sezonului, vor urma 2-3 antrenamente săptămânale şi meciuri de pregătire în fiecare weekend.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii