0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

persinari12Voinţa Perşinari rămâne una dintre echipele care va avea un cuvânt de spus în Liga a 4-a. În acelaşi timp, din păcate, este şi una dintre echipele cu probleme organizatorice, în ceea ce priveşte terenul de joc! „Vom face tot ce este posibil să jucăm la Perşinari!”, a fost asigurarea primită, mai ales că nimeni nu şi-ar dori ca Voinţa să-şi susţină meciurile din organizare proprie la… Gura Şuţii!

 

Dode Bălăşoiu a fost reconfirmat la Voinţa Perşinari şi pentru sezonul viitor, dar mai mult ca sigur că nu aceasta era principala grijă pentru Vali Junghie - finanţatorul echipei. ”Nea Valică trebuie să pună piciorul în prag pentru a remedia principala problemă a terenului – împrejmuirea”, altfel, aşa după cum ne-a scris cineva din anturajul grupării, Perșinari ar trebui să joace meciurile de acasă la... Gura Şuţii! Este o glumă, dar ceva trebuie făcut la teren, pentru a putea fi omologat! În altă ordine de idei, reunirea lotului este programată pentru sâmbătă, 21 iulie, când s-ar putea ca Voinţa să susţină un amical cu o echipă de Liga a 5-a. Deocamdată, singurul amical „bătut în cuie”, este cel cu Flacăra, în deplasare, pe 28 iulie, la Moreni.

Sursă foto: sportimpact.ro 


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii