1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

selarucupeCupa Secerişului, una dintre competiţiile de tradiţie din sudul judeţului, nu avea cum să lipsească din calendarul fotbalului dâmboviţean! Intră să vezi unde şi când are loc sărbătoarea secerişului! Surprize pregătite de organizatori!

 

Chiar dacă a ieşit din aria oficială a fotbalului dâmboviţean, edilii comunei Şelaru nu reunţă la una dintre cele mai vechi competiţii ale sportului de masă - Cupa Secerişului! Primăria comunei Şelaru organizează ediţia 2018 a Cupei Secerişului, duminică, 29 iulie, începând cu ora 09:00, la baza sportivă din localitate.

Organizatorii speră într-o competiţie cu 12 echipe, împărţite în două grupe valorice, pentru o dispută mult mai echlibrată.

Vom reveni cu amănunte.

În încheiere, ca un... amănunt, inedit, aşa după cum punctează Marian Toader - sufletul fotbalului de la Şelaru, meciurile vor fi arbitrate numai de „purtători ai ecusonului de Liga I şi Liga a 2-a, care nu... activează în judeţul Dâmboviţa!”

Foto (facebook)


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii