1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci88tataraniSuntem în plină perioadă a amicalelor. Momentul în care toată lumea își pregătește strategia pentru sezonul următor. După semnalele pe care le primim, se anunță o ligă a 4-a cu mult peste nivelul celei recent încheiate! Asta pentru că nu mai puțin de patru formații vizează locul 1! Și ar mai fi vreo… șașe care vor să termine sezonul viitor pe primele poziții!

 

Cel puțin patru echipe din Liga a 4-a și-au anunțat, deja, intențiile pentru câștigarea sezonului 2018-2019 și, de ce nu, promovarea în Liga a 3-a! Cornești, Gura Șuții, Răcari și Roberto Ziduri (care va juca la Titu) țintesc prima poziție. Cele patru grupări din primul eșalon al fotbalului dâmbovițean ne vor oferi, cu certitudine, un adevărat spectacol, de la toamnă. În plus, să nu uităm că mai sunt alte formații care vor lupta pentru un loc în… top! Și aici, deocamdată, nominalizăm pe Brezoaele, Bucșani, Colibași, Perșinari, Ulmi și Voinești (pentru a nu supăra pe nimeni, le-am enumerat în ordine aflabetică). Dacă socotim, am avea cel puțin 10 echipe care își vor disputa primele locuri.

Așadar, se anunță lupte …crâncene! Spre deliciul nostru, al celor care ne vom bucura, sperăm noi, de mult fotbal.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii