1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci55Geste de normalitate! Din sursele noastre, am aflat că din sezonul 2018-2019, adică din cel care va debuta peste câteva zile, revine în fotbalul dâmboviţean, una dintre cele mai „grele” sancţiuni! Intră să vezi despre ce este vorba! Atenție, tuturor! 

 

Din motive care ne-au scăpat şi la vremea respectivă, sau dacă vreţi... n-am înţeles logica Comitetului Executiv al AJF Dâmboviţa, în sezonul 2017-2018 a fost exclusă din Regulamentul Disciplinar una dintre cele mai „bune” sancţiuni: penalizarea cu 6 puncte a echipelor care pierd contestaţiile! Ei bine, din câte am aflat, din acest sezon revine art.83.13 din Regulamentul Disciplinar al FRF, care logic şi obligatoriu nu trebuia eliminat!

Iată cum sună articolul de Art.83.13:
Folosirea într-un joc oficial a unui jucător neînscris în raportul de arbitraj, nelegitimat sau legitimat la un alt club, se sancţionează cu pierderea jocului prin forfait şi scăderea a şase puncte, jucătorul urmând să fie sancţionat corespunzător. Clubul vinovat va fi sancţionat şi cu interzicerea dreptului de a efectua transferuri de jucători pentru următoarele una sau două perioade de transfer. Dacă abaterea s-a săvârşit fără intenţie, clubul se sancţionează potrivit tezei I a prezentului alineat.

Oricum, sperăm ca până sâmbătă, pe site-ul AJF Dâmboviţa vor fi publicate Regulamentul de Organizare al Camionatului Judeţean şi Regulamentul Disciplinar pentru sezonul 2018-2019. Altfel, degeaba ne batem cu pumnul în piept că vrem să schimbăm ceva!



Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii