3.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (6 voturi)

meci55Astăzi, după două etape intermediare, Comisia de Competiţii şi Disciplină a AJF Dâmboviţa va avea „ceva” de lucru, chiar dacă eventualele „cazuri” de marţi şi miercuri se vor judeca - conform regulamentului, în şedinţa de săptămâna viitoare. Intră şi vezi despre ce este vorba!

 

Aşa cum este normal, eventualele cazuri - contestaţii, incidente, etc - din etapele intermdiare de marţi şi miercuri vor fi judecate în şedinţa viitoare a CCD, respectiv joi, 6 septembrie. Oricum, comisia va avea de lucru, pentru că primul punct pe ordinea de zi este - ca de fiecare dată, judecarea celor eliminaţi - în ambele etape - sâmbătă şi duminică, respectiv marţi şi miercuri! Cât despre contestaţii, nu ştim decât despre două cazuri:

1.CSM Fieni vs Unirea Ungureni (în teren 2-1) - Liga a 4-a

2.Voinţa Bezdead vs Flacăra Şuţa Seacă (în teren 1-1) - Liga a 5-a, seria Nord

Să mai adăugăm faptul că s-ar putea, în funcţie de ceea ce a notat arbitrul meciului Voinţa Bezdead vs Flacăra Şuţa Seacă, comisia să mai aibă ceva de... lucru! Oricum, aşteptăm cu... nerăbdare deciziile CCD, după şedinţa de astăzi.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii