3.3333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (3 voturi)

micuretragereUnul dintre oamenii care au pus umărul la construirea actualei formații Unirea Răcari a făcut un anunț important, în această dimineață! Vă invităm să citiți mesajul acestuia, integral! Pe măsură ce vom avea informații, vom reveni!

 

”Cum în viață lucrurile au un început dar și un sfârșit, începând cu data de astăzi, Daniel Micu nu mai are nicio treabă cu clubul Unirea Răcari. Voi păstra amintirile frumoase în inima mea, sunt foarte bucuros că am ajutat la promovarea echipei de fotbal din Liga a 5-a, în Liga a 4-a și doresc ca cei vor să fie în conducerea acestei frumoase echipe să o păstreze în Liga a 4-a, pentru că suporterii Răcariului și tradiția merită respectate.”

Sursa: facebook 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii