0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci55Ieri, în afara celor două decizii ale Comisiei de Competiții și Disciplină a Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, pe care le-am publicat, deja, au mai fost analizate și alte cazuri, fiind dictate o serie de sancțiuni. Toate detaliile sunt în acest articol! 

 


1.Pentru 5 cartonașe galbene primite în meciul cu Voința Săcuieni, echipa Voința Pietroșița este penalizată sportiv cu 100 lei (art.78/RD)

2.Meciul de juniori Gloria Cornești - Unirea Ungureni, întrerupt la scorul de 21-0, a fost omologat cu rezultatul din teren. Echipa Unirea Ungureni a fost sancționată cu scăderea a 3 puncte din clasament și o penalizate sportivă de 100 lei.

3.Pentru introducerea unor contestații, nesusținute ulterior, echipele Unirea Bucșani și PCM Argeșul Ungureni au fost atenționate, iar în caz de recidivă vor fi sancționate cu penalitate sportivă, conform ROAF.

4.Pentru atitudine nesportivă la meciul cu FC Potlogi, antrenorul echipei Unirea Nucet - Adrian Ciungu, a fost suspendat pentru 3 etape și penalizat sportiv cu 100 lei (art.65.a/RD).

5.Meciul Gaz Metan Finta - Fulgerul Lungulețu a fost omologat cu scorul de 3-0 pentru Gaz Metan - prima neprezentare a echipei Fulgerul Lungulețu.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii